Kayseri Yağlaması

Kayseri Yağlaması

Kayseri Yağlaması Tarifi İçin Malzemeler

1 paket lavaş

300 gr kıyma

200 gr yeşil biber

200 gr domates

100 gr soğan

2 çorba kaşığı salça

Tuz

Karabiber

1 kase sarımsaklı yoğurt

Kayseri Yağlaması Hazırlanışı

Kıymayı kavurunuz. Daha sonra sırasıyla; ince kıyılmış yeşil biber, soğan, domatesleri ilave ediniz. Salça, yarım su bardağı su, karabiber ve tuz ekleyerek bir müddet pişiriniz. Lavaşları tavada çok az ısıtarak hazırladığınız iç malzemesini aralarına kat kat ilave ediniz. Hazırlanan yağlamayı istenilen büyüklükte kesiniz ve üzerine sarımsaklı yoğurt ilave ederek servis yapınız.

AFİYET OLSUN!

www.mutlukal.com.tr

Mutlukal'acağınız Tarifler